Schoonmaakdiensten in de regio Amersfoort

Contact

Reguliere schoonmaak

Bij Real Clean kunt u terecht voor reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Denk hierbij aan de wekelijkse schoonmaak van uw woning. Wij poetsen de badkamer, maken de keukenkastjes weer netjes en dweilen de vloer. Zo kunt u weer heerlijk ontspannen in uw schone huis.

Glasbewassing

Ook voor het reinigen van de glazen van uw woning kunt u ons bellen. Wij reinigen de glazen professioneel en snel. Wij verzorgen niet alleen glasbewassing van particuliere woonhuizen, maar ook voor grotere gebouwen zoals kantoren en scholen. 

Levering sanitaire supplies

Bij Real Clean kunnen wij u ook voorzien in sanitaire benodigdheden. Wij leveren diverse sanitaire benodigdheden die nodig zijn voor de inrichting van toiletten, waslokalen en keukens. Denk hierbij aan zeep, handdoeken, toiletpapier, keukenrollen, vaatwasmiddelen of luchtverfrissers. 

Marmer polijsten / schoonmaken

Heeft u marmer in uw woning of kantoorpand, maar heeft het zijn stralende glans verloren? Real Clean kan dit voor u oplossen. Wij gaan het marmer polijsten en schoonmaken en zorgen dat het marmer weer egaal wordt. Krassen worden verwijderd en de glans komt weer terug!

Reiniging van gordijnen en vitrage

Zijn uw gordijnen of vitrage toe aan een grote schoonmaakbeurt maar komt u hier zelf maar niet aan toe? Bel Real Clean! Wij zorgen ervoor dat uw gordijnen en vitrage er binnen een handomdraai weer uitzien als nieuw. 

Bouwschoonmaak

Bouwwerkzaamheden brengen veel vuil met zich mee en bouwterreinen zijn dan ook een moeilijke plek om schoon te maken. Real Clean draait zijn hand hier echter niet voor om en kan u hierbij helpen. Wij helpen u om na de bouwwerkzaamheden het terrein weer helemaal in orde te maken.

Tapijtreiniging

Wanneer u een groot kantoor heeft met tapijt, wilt u natuurlijk dat deze schoon is en een goede uitstraling heeft. Zowel voor uw klanten als medewerkers is een fris tapijt erg prettig. Bij Real Clean zorgen wij voor een grondige tapijtreiniging zonder dat de dagelijkse werkzaamheden op het kantoor onderbroken hoeven te worden. 

Parketreiniging

Wanneer u woning of kantoorpand een parketvloer heeft, is het verstandig deze regelmatig te reinigen. Met name bij intensief gebruik raden wij dit aan. Real Clean biedt hulp bij de reiniging en heeft alles voor een specialistische parketreiniging in huis.

Top- en recoating van linoleumvloeren

Linoleum vloeren gaan lang mee, maar verliezen wel wat schoonheid naarmate de jaren vorderen. Om die reden kunt u ervoor kiezen om een vloercoating aan te brengen. Met een top- of recoating van Real Clean zorgt u voor een goede bescherming van uw linoleumvloer. 

Calamiteitenreiniging 

Tot slot zijn wij bij Real Clean 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor calamiteitenreiniging. Calamiteitenreiniging vraagt om een andere manier van schoonmaken. Heeft u last gehad van brandschade, wateroverlast of een andere calamiteit? Wij helpen u graag.

Telefoon icoon

Hulp nodig bij diverse schoonmaakdiensten? Neem contact met ons op!

Bel ons